zondag 1 februari 2009

Love letters

Deze "Loveletters" heb ik gemaakt voor de eerste forumwedstrijd van Joan Gevaert forum Joan Gevaert.
These Loveletters I made for the Forum challenge of Joan Gevaert forum Joan Gevaert.

Enveloppen / Envelopes

Als eerste alle enveloppen gevuld met golfkarton. In 7 enveloppen een gat gemaakt ter grootte van een doosje. De 8e enveloppe gebruikt als achterkant, van het gat in de 9e envelop een "bekleding" gemaakt en de 10e envelop als deksel gebruikt. Het gat in de enveloppen bekleed met een doosje van een restje BasicGrey karton "Color me Silly". Op de enveloppen een postzegel gemaakt met een postzegelpunch en bewerkt met distress inkt fired brick en cranberry en afgewerkt met een postzegelstempel van PaperArtsy.
Beide bloemen zijn gestempeld op canvas dat vervolgens op metaal is geplakt. Eén van de bloemen door de cuttlebug gehaald. Daarna de beide bloemen bewerkt met een zelf gemaakte glimmermist. Beide bloemen vastgezet met een brad.
I filled the envelopes with cardstock and hollowed 7 of them. The rest I used for the back and cover. On the envelope I affixed a stamp I made with a stamp punch and colored it with ink. Also affixed are two flowers that I made with metal covered with canvas and colored with a selfmade glimmermist.

Doosje / Box

Basis is een doosje dat ik beplakt heb met metaal dat ik vooraf bewerkt heb. De patronen zijn gemaakt met stempels, en templates die ik vervolgens bewerkt heb tot dit resultaat. De letters "LOVE" zijn vervolgens bewerkt met een tool die het koper laagje van het metaal afkrast.
Inside the envelopes is a box that I covered with metal I fashioned with different swirls and letters.

Dagboekje / Diary
In het doosje zit een dagboekje gemaakt van een restje BasicGrey "Color me silly" en papier dat vervolgens vastgezet is met een restje katoen.
Inside the box is a diary I made from BasicGrey paper.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ineke, erg leuk project heb je gemaakt voor de wedstrijd.

groetjes Jannie/tante nannie

Lia zei

Hi Ineke, this is a great and original project! Congrats on winning the challenge!